Kommer du ihåg känslan, den där första skoldagen. Känslan i magen av förväntan, spänning men också lite nervositet, hur skulle det bli nu? Med allt det där nya? Roligt och svårt samtidigt…

Precis så känner jag nu…

En ny epok har tagit fart! Efter snart 8 år  som egen företagare så är det dags för mig att ta ett STORT kliv in i något NYTT.

Jag kommer från och med i dag vara en del av MUM Consulting AB,

Jag kommer att kliva in i ett sammanhang där jag får vara en del av något större, där jag är omgiven av så mycket kunskap och expertis, att jag får fjärilar i magen när jag tänker på det. Jag kommer att omge mig med den drivande energi som bara arbetskollegor kan ge. Att få vara en konsult bland alla andra grymma konsulter här, gör något med min nya självbild. Jag känner mig väldigt ödmjuk inför den uppgiften. Jag känner mig stolt och laddad till tusen.

I min roll kommer jag ha stor nytta av senaste årens givande arbete som individ, grupp och ledarskaps utvecklare i kombination med min långa säljerfarenhet. Det hoppas jag blir mitt bidrag.

Du som är kund till Inger individ och grupputveckling i dag kommer inte märka av så stor skillnad, förutom att jag har ännu mer resurser bakom mig om det behövs. Jag kommer att jobba på som vanligt med Individ och grupputveckling, jag kommer att kunna erbjuda samma eller ännu mer och bättre tjänster kring individ, grupp, ledarskap eller organisations utveckling, tro mig.

Har du frågor kring min nya roll eller bara är allmänt nyfiken på mitt nya spännande professionella liv, ring mig som vanligt på 0733-304909

Eller skicka ett e-mail: anneli.hammarsten@mumconsulting.se

Trevlig Helg, Anneli

Senior Konsult, MUM Consulting

 

 

 

En ny epok